Personvern ivaretas av Fritidsbolig.net. Som bruker kan du være trygg på vi aldri bruker informasjonen du fyller ut til noe annet enn det du samtykker til og at den blir oppbevart trygt.

Informasjonen vi ber om er et minimum av det som trengs for å ivareta en god dialog.

All informasjon du oppgir håndteres av NYLI AS. Det er NYLI AS som står bak Fritidsbolig.net.

Personopplysninger om deg skal kun lagres og brukes til å levere de relevante tjenestene og vil bli slettet eller anonymisert når du ønsker det. NYLI AS sikrer at personopplysninger om deg alltid er tilfredsstillende beskyttet med brukerne ved hjelp av kryptering.

Dine rettigheter

Hvis du ønsker å benytte deg av rettighetene du har i forbindelse med personvernreglene, kan du ta kontakt med oss på admin@fritidsbolig.net.

Epost:
Vi vil sende deg en epost for at du kan bekrefte at vi kan lagre dine opplysninger inntil du selv vil at vi skal slette dem. Du vil få en melding som bekrefter at innsendingen av skjemaet fungerte som det skulle.

Om du har tilbakemeldinger på tjenesten hører vi det gjerne. Du kan f.eks. svare på bekreftelseseposten fra oss.

Gmail- og Outlook-brukere kan også oppleve å se annonser for vår tjeneste. Dette er ikke eposter og er ikke sendt spesifikt til deg. Dette er annonseplasser Google og Microsoft bruker for å finansiere sin gratis eposttjeneste, på samme måten som de har annonser i søkemotorene Google og Bing.

Cookies / informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker ikke informasjonskapsler (cookies). Disse er sentrale for å gi deg en god brukeropplevelse.

Annonse- og analyseverktøy

Følgende 3. partsverktøy benytter informasjonskapsler til enten analyse- eller annonseringsformål.

Avmeldingene fra disse verktøyene kan gjøres enkeltvis hos hver verktøyleverandør (klikk på lenkene over).

Kontakt oss:
Hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker å benytte deg av rettighetene du har i forbindelse med personvernreglene, kan du ta kontakt med oss på admin@fritidsbolig.net eller klikk