Fem tips til en god fest på hytta

Vi har fått fem flotte tips fra FRYD på hytta til hvordan du gjør hyttefesten perfekt for familien, vennegjengen eller firmaturen.

Mange legger bursdagsselskaper, sommerfester, julemiddager ol på hytta. Det er hyggelig å be inn gjester i ditt andre hjem eller i en leid hytte for anledningen. Noen hytter er velutstyrte med alle fasiliteter og utsyr, mens andre er mer primitive, og det spiller ingen rolle, for det er gjestene som fyller rommet som skaper stemningen! Her er noen tips til hvordan du kan lage en god fest på hytta uavhengig av kvadratmeter og antall gjester. 

Forbered deg tidlig

Du skal ikke ha høye skuldre eller være utslitt når gjestene kommer. Husk at du skal være en del av festen og ikke måtte stå på kjøkkenet. Kanskje du kan leie inn noen til å hjelpe deg, for selv å kunne nyte av kvelden …? 

Pynt med det du har rundt hytteveggen

Det er så mye vakkert å finne i naturen. Det er billig, tidsbesparende, hyggelig, og det forurenser ikke. Om du er tidlig ute med planlegging, kan man plukke både kvist, kongler og mose som kan lagres lenge. På hytta skal det være lunt og hyggelig, kanskje litt grovt og rustikt. Alt er for så vidt lov, men glitter og glam passer kanskje bedre hjemme enn på hytta?

Tilpass velkomstdrinken etter årstiden

Nå mot høsten er det deilig med for eksempel en varmende hvit gløgg, mot jul passer det med noe mer krydret, våren noe boblende lett og sommeren noe fruktig og syrlig. Husk alkoholfrie varianter -de er like enkle å lage, og gjestene som velger å ikke drikke alkohol føler seg like mye velkommen som de andre om de får servert noe mer spennende enn Mozell. 

Få opp stemningen

Når alle er på plass er det gøy å gjøre noe sammen, spesielt om ikke alle kjenner hverandre så godt. Enkle samarbeidsoppgaver eller småkonkurranser jazzer opp stemningen litt. Men ikke tenk for stort. Det enkle er ofte det beste. Vær kreativ og tenk at alle skal kunne delta. 

Server sosial mat

Buffet er godt og enkelt, men ofte kan det bli et litt oppstykket måltid dersom det alltid er noen som er og forsyner seg, og det ikke er noe tidspunkt der alle sitter på plass. Hva med deleretter eller tapas fordelt utover bordet? Norwegian arms trenger ikke bare være mangel på etikette. Heller en arm over bordet etter spanske kjøttboller enn en tom stol!

——————————————————————————————————————————————–

Forfattere: Fryd på Hytta

FRYD på hytta er en bedrift med base på Skeikampen. Gründerne May Reni og Kjersti står bak ideen om å forenkle din tur opp til hytta, det være seg familieturer, vennereiser eller bedriftsarrangementer. FRYD på hytta ønsker å tilrettelegge for en avstresset opplevelse, eller luggomt, som vi sier- fra du forbereder turen til du kommer hjem.

I tillegg til å være en en conciergetjeneste som tar på oss små og store oppdrag for at du skal få mest mulig av det du ønsker ut av ditt opphold, tilbyr FRYD på hytta oppdrag med klargjøring og styling av hytter for salg. Med FRYD på hytta får du mer tid til å skape en god opplevelse for dine gjester. 

Firmaet tilbyr også tilrettelegging for aktiviteter og opplevelser for familien, venner eller firmaet.

Les mer på FRYDpaahytta.no