fbpx

Om oss

Velkommen til Fritidsbolig.net – Portalen for hyttefolket

Her på Fritidsbolig.net finner du interessant og nyttig lesestoff skreddersydd for deg som er hytteeier, oversikt over webkameraer og mange lokalt tilpassede tilbud fra området der du har hytte.

Som hytteeiere opplevde vi at det var vanskelig å finne en god oversikt over lokale tilbud i lokalområdene der vi har hytte – og det ønsket vi å gjøre noe med!

Fritidsbolig.net er et resultat av et arbeid som startet for mange år siden, og har siden den opprinnelige lanseringen i 2019 gått gjennom flere versjoner og testfaser.

Høsten 2022 gjenfødes Fritidsbolig.net med artikler, bedriftslistinger (gratis) og innhold som skal hjelpe deg som hytteeier å oppdage skatter, arrangementer og næringsliv i området der du har hytte.

Fritidsbolig.net har en visjon om å bli et samlepunkt for alle lokale tilbud til hyttefolket, og være den naturlige nettportalen for deg som er hytteeier.

Har du en lokal bedrift, og ønsker å nå ut til hytteeiere?
Ta kontakt med oss eller les mer om hva vi kan tilby på nylias.no

Vi som står bak fritidsbolig.net har vært en del av hyttefolket i mange år. Vår opplevelse er at det kan være vanskelig å få en enkel oversikt over tilbud i fjellområdene. Vi har som målsetning at alt lokalt tilbud til hyttefolket skal være godt synlig og tilgjengelig. På bakgrunn av dette har vi etablert fritidsbolig.net som skal være det naturlig nettstedet å gå inn på når man er på hytta.

Følg oss på Facebook!

Nyeste artikler

Info

Fritidsbolig.net er en kommersiell nettportal for hytteeiere og lokalt næringsliv.

Nettportalen publiserer annonsørinnhold for både tredjepartsleverandører og egne merkevarer.

Annonser er produsert av Nyli AS, og kopiering av innhold er ikke tillat uten avtale.

Fritidsbolig.net og Nyli AS har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som blir referert eller lenket til i annonser.

Kontakt oss for annonseplass

Se personvernerklæring

Velg område