gamlestolen

Fjellstogo på Synnfjell Vest – Gamlestølens hjerte

I Etnedal finner du Gamlestølen Fjellstogo. Midt mellom flotte hyttegrender og finner du en fjellstue med konferansesenter, alpinanlegg og besøksgård.
Share on facebook
Share on email
Share on facebook
Del
Share on twitter
Tweet
Share on email
Send
Share on print
Print

På Synnfjell Vest, midt mellom Fagernes og Lillehammer finner du Gamlestølen. Her møter du ekte norsk fjellandskap og et unikt hytteområde på Norges tak. Med fantastiske turstier, skiløyper og det brede aktivitetstilbudet på Leira kun 50 minutter unna, er Gamlestølen en flott beliggenhet for deg som vil ha hytte på høyfjellet.

Besøksgård og alpinanlegg

Høyeste topp i området er Spåtind på hele 1414 moh, og området byr på gode turmuligheter ellers, med preparerte løyper om vinteren og umiddelbar nærhet til Langsua Nasjonalpark. Gamlestølen har også det lille naturreservatet Langtjernet rett utenfor hytteveggene, med et yrende fugleliv. Vinterstid er det også muligheter til å stå i Gamlestølens eget alpinanlegg.

Hyttegrender og Fjellstogo

Området utgjøres av hytttegrendene og tomteområdene Gamlestølen, Skåletjernshøgda, Graneistølen og Bakkotjednet. I disse hyttegrendene finner du både utleiehytter, med en total kapasitet på 43 personer. Da området er et yndet jakt- og fiskeområde, er selvfølgelig hunder velkomne i utleiehyttene. De største hyttene har plass til 14 personer og er på 130 kvm.

For deg som ønsker å kjøpe eller bygge hytte er det også gode muligheter på Synnfjell Vest. Gamlestølen har et eget entreprenørfirma som utfører grunnarbeider og sålestøping uten lange ventetider. For mer informasjon besøk gamlestolen.no

Ved siden av Langtjernet finnet du Fjellstogo. Dette er en samlingsplass med både konferansebygg, en tilknyttet besøksgård og en flott meny med lokalt brygg og distriktslokale råvarer. Fjellstogo produserer også en helt egen gourmetis, som du bare får tak i i Etnedal.

Kontakt Gamlestølen for arrangementer, selskap, kurs, møter, overnatting, ta med hjem eller andre spørsmål på booking@gamlestolen.no eller tlf 45 97 88 45.

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Del
Share on twitter
Tweet
Share on email
Send
Share on print
Print

Les også

Samling med webkamera fra hytteområder over hele landet

Fritidsbolig.net eies og driftes av Nyli AS.

Nyli AS – Lokal verdiskapning bistår bedrifter og lokalt næringsliv over hele landet med effektive grep som øker salget.

Med over 30 års erfaring med lokalt næringsliv, tradisjonelt salg i kombinasjon med kreativ digital markedsføring og forretningsutvikling vil vi finne den beste løsningen som passer akkurat deg og din bedrift! 

Start video

Markedsaktivitet – Video fra trekning av konkurransevinner hos Langedrag.

Start video

Videoproduksjon for Storefjellstølen.

Info

Fritidsbolig.net er en kommersiell nettportal for hytteeiere og lokalt næringsliv.

Nettportalen publiserer annonsørinnhold for både tredjepartsleverandører og egne merkevarer.

Annonser er produsert av Nyli AS, og kopiering av innhold er ikke tillat uten avtale.

Fritidsbolig.net og Nyli AS har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som blir referert eller lenket til i annonser.

Kontakt oss for annonseplass

Se personvernerklæring

Velg område