vhh2

Valdres Høyfjellshotell

Denne artikkelen er mer enn to måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Med utsikt over Seinsetfjorden og umiddelbar nærhet til høyfjellsnatur er Valdres Høyfjellshotell et flott utgangspunkt for mange aktiviteter.
Del
Tweet
Send
Print

På nettsidene til Valdres Høyfjellshotell står det en lang liste med forslag til turer og aktiviteter, og i tillegg til dette oppfordres gjester til å komme med ønsker om forandringer eller kombinasjoner av turene. Valdres Høyfjellshotell skriver også at deres aktivitetsleder vil hjelpe til med turene og kan om ønskelig skreddersy turene etter gjestenes ønsker.

Blant turer som kan trekkes fram fra nettsidene til Valdres Høyfjellshotell er:

Skibladner

Sommerstid kan man reise over Synsfjellet til Lillehammer – der man får noe sightseeing til kejnte steder, før man tilbringer ettermiddagen på verdens eldste hjuldamper, D/S Skibladner. Reisen går sørover til Gjøvik. Om ønskelig kan lokalguide leies for sightseeingen både i Lillehammer og Gjøvik

Vasetstølen

Dette er en annen seter vi kan besøke. Med sine 6 seterhus fra 1800 tallet, er dette som et levende museum. Her er det mangt som foregår, og vi kan få servert alt fra kaffe og kaker til stort lunsjbord. Turen kjøres hele året.

Kjeåsen / Smia Kraftverk

Kjeåsen har blitt et populært reisemål i form av utfluktsturer etter at de eldre generasjonene på begge gårdene er blitt omtalt i bøker av den svenske forfatteren Johs. V. Jensen og lokalguiden Holder O. Ospedal. Dette blir en lang heldagsflukt, og må bestilles i god tid.

I tillegg til disse tre finner du en lang liste over aktiviteter, turer og utflukter på vhh.no/aktiviteter

Les mer om dette tradisjonsrike familiehotellet fra 1963 på hotellets hjemmeside vhh.no eller besøk Facebook-sidene her

Del
Tweet
Send
Print

Les også

Samling med webkamera fra hytteområder over hele landet

Nyeste

Info

Fritidsbolig.net er en kommersiell nettportal for hytteeiere og lokalt næringsliv.

Nettportalen publiserer annonsørinnhold for både tredjepartsleverandører og egne merkevarer.

Annonser er produsert av Nyli AS, og kopiering av innhold er ikke tillat uten avtale.

Fritidsbolig.net og Nyli AS har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som blir referert eller lenket til i annonser.

Kontakt oss for annonseplass

Se personvernerklæring

Velg område