Gå til forsiden

trojolokale

Trojo Orientalske tepper

Denne artikkelen er mer enn to måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Trojo Orientalske Tepper selger til hyttefolket - både fra butikken i Oslo og på salgsutstillinger rundt i landet.
Del
Tweet
Send
Print

Ved idylliske Lysakerelva i Oslo finner du Trojo Orientalske Tepper. I både butikklokale og netbutikken er det et stort utvalg av håndknyttede tepper og kelimer.

Butikklokalet ligger i gamle Grini mølle, et tradisjonsrikt bygg fra 1876, og de orientalske møblene og teppene du finner i utstillingen skaper en spennende kontrast.

Trojo Orientalske Tepper spesialiserer seg på puter, tepper og kelimer fra land med lange veve- og knyttetradisjoner og har et stort utvalg med vakre, og interessante vintage tekstiler, som kan være til pryd og nytte både hjemme og på hytta.

Hege Jacobsen i Trojo forteller til Fritidsbolig.net at i året som har gått har de satset spesielt på hytte-Norge og har inngått et spennende samarbeide med flere interiørforretninger på Østlandet.

«Vi hjelper til med å skaffe fine og relevante varer og sammen lager vi arrangementer i lokalmiljøet, for å skape blest om kulturarven og håndverkstradisjonene som er forbundet med tradisjonelle tepper og kelimer» forteller Jacobsen, og understreker at målsetningen er å fortsette samarbeidet kommende år og gjerne utvide til andre bygder og daler også

Vask, taksering og reparasjon

Trojo er svært populær blant hyttefolk og har hatt salgsutstilling og foredrag både i Valdres og Oslo.
Følg med på Facebook-siden for å holde deg oppdatert om kommende arrangementer, utstillinger og foredrag.
Besøk nettbutikken til Trojo for mer informasjon om tepper og kunsthåndverkkultur, samt oversikt over tjenester.

Trojo tilbyr også vask og reparasjon, og setter stolthet i å fornye og forlenge levetiden til tepper og kelimer som allerede fins i de tusen hjem. Trojo har har nettbutikk der det meste av utvalget er lagt ut og har en stor forretning på Eiksmarka rett utenfor Oslo, der det også blir arrangert utstillinger og ulike aktiviteter. De faste åpningstidene er begrenset til torsdag, fredag og lørdag, men folk er hjertelig velkomne på andre tidspunkter etter nærmere avtale.

Del
Tweet
Send
Print

Les også

Samling med webkamera fra hytteområder over hele landet

Info

Fritidsbolig.net er en kommersiell nettportal for hytteeiere og lokalt næringsliv.

Nettportalen publiserer annonsørinnhold for både tredjepartsleverandører og egne merkevarer.

Annonser er produsert av Nyli AS, og kopiering av innhold er ikke tillat uten avtale.

Fritidsbolig.net og Nyli AS har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som blir referert eller lenket til i annonser.

Kontakt oss for annonseplass

Se personvernerklæring

Velg område