more royal

Nå lønner det seg å beise hyttetaket

Få det unnagjort før høsten, og for et bra resultat bør man lytte til fagfolk. I 15 år har Ål Fargehandel gitt gode råd til hyttefolk og fastboende i Hallingdal.
Share on facebook
Share on email
Share on facebook
Del
Share on twitter
Tweet
Share on email
Send
Share on print
Print

Ubehandlede nybygg, påbygg eller annet arbeid som er klart for beis, bør fullføres før høstværet setter inn med både fukt, regn og høyluftfuktighet. Ål Fargehandel i Hallingdal har tips til deg som tenker å pusse opp, fullføre påbygg eller renovere hytta.

Sommeren 2021 har vært flott, med både rekordvarme i nord og store deler av befolkningen på reisefot i eget land. Det som kanskje ikke har stått på menyen for alle, er oppussing og vedlikehold av fritidsbolig.

 -Det er nettopp nå det lønner seg å beise hytta og hyttetaket, forteller Terje Bøygård ved Ål Fargehandel i Hallingdal.

Viktig med god pensel

Hvor ofte man bør beise taket varierer stort ut i fra kvalitet på beisen og byggets beliggenhet.

Terje forteller at en god kvalitetsbeis gjør at en hytte på fjellet kun behøver et strøk med beis hvert hvert åttende år.

En kvalitetsbeis som anbefales av Ål Fargehandel er Gjøco Herregård Exclusive Tjærebeis. I tillegg anbefaler Bøygård at man bruker en god pensel og forlengerskaft, for best mulig opplevelse og resultat.

Ål Fargehandel

Følg Ål Fargehandel på Facebook for å få med deg kampanjer og tilbud.

Velg kvalitetsbeis

-Det viktigste er at taket er tett, men Herregård Exclusive Tjærebeis gir også et flott resultat og gir en fin glød til treverket. Ål Fargehandel har prisgaranti. Dette betyr at Ål Fargehandel alltid er billigere enn lokketilbud hos byggevarekjeder og konkurrenter. 

En kvalitetsbeis bør bestå av værbestandige alkyder og tjære, samt inneholde stoffer som øker bestandigheten mot sollys og andre værpåvirkninger.

Når en beis inneholder et høyt tørrstoffinnhold vil den også ha enn vannavvisende effekt, som gir en slitesterk overflate. Da hindrer man at treverket sprekker opp, enten ved uttørring eller tilfrysing.

Du finner alt i butikken

For flere gode råd og en hyggelig handel kan du komme innom lokalene i Sundrevegen 92 i Ål Sentrum, besøke nettsiden til Ål Fargehandel eller Følge Facebook-sidender de legger ut aktuelle tilbud og kampanjer

Ål Fargehandel har gjennom 15 år vært en kjent og kjær aktør i Ål. I Butikken finner du både gulv (parkett, laminat m.m.), maling, veggpaneler og annet til oppussing av fritidsbolig.

Om du ikke er interessert i å ta jobben selv, kan Ål Fargehandel formidle dyktige lokale håndverkere.

Gjøco tjærebeis
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Del
Share on twitter
Tweet
Share on email
Send
Share on print
Print

Les også

Samling med webkamera fra hytteområder over hele landet

Fritidsbolig.net eies og driftes av Nyli AS.

Nyli AS – Lokal verdiskapning bistår bedrifter og lokalt næringsliv over hele landet med effektive grep som øker salget.

Med over 30 års erfaring med lokalt næringsliv, tradisjonelt salg i kombinasjon med kreativ digital markedsføring og forretningsutvikling vil vi finne den beste løsningen som passer akkurat deg og din bedrift! 

Start video

Markedsaktivitet – Video fra trekning av konkurransevinner hos Langedrag.

Start video

Videoproduksjon for Storefjellstølen.

Info

Fritidsbolig.net er en kommersiell nettportal for hytteeiere og lokalt næringsliv.

Nettportalen publiserer annonsørinnhold for både tredjepartsleverandører og egne merkevarer.

Annonser er produsert av Nyli AS, og kopiering av innhold er ikke tillat uten avtale.

Fritidsbolig.net og Nyli AS har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som blir referert eller lenket til i annonser.

Kontakt oss for annonseplass

Se personvernerklæring

Velg område