Gå til forsiden

Raggsteindalen Fjellstue ved foten av Hallingskarvet. FOTO: Pål Harald Uthus
Raggsteindalen Fjellstue ved foten av Hallingskarvet. FOTO: Pål Harald Uthus

Vil du drive egen fjellstue? Nå har du muligheten

Denne artikkelen er mer enn to måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Nå er Raggsteindalen Fjellstue ved foten av Hallingskarvet til salgs. Med både strøm, vann og husly for over 100 gjester har dette potensialet til å bli et spennende prosjekt for deg som vil drive egen fjellstue.
Del
Tweet
Send
Print
Majestetisk ved foten av Hallingskarvet, der du også finner Buskeruds høyeste fjelltopp, Folarskardnuten (1933 moh). FOTO: Pål Harald Uthus

Helt innerst i Hallingdal, i Hol kommune, finner du Raggsteindalen. Denne idylliske dalen ved foten av Hallingskarvet har hatt fjellstue siden 1933. De siste årene har overnattingsstedet stått uten aktiv drift, men nå håper Privatmegleren Herleiksplass at nye eiere vil komme inn og satse på denne tradisjonsrike fjellstua.

Raggsteindalen Fjellstue ligger innerst i Raggsteindalsevegen. På en odde i Strandavatnet finner du fjellstua som snart fyller 90 år. I nærheten finner du både alpinanlegget Hallingskarvet Skisenter og kjente turistområder som Finse og Haugastøl. Geilo ligger omtrent én time unna med bil.

I mange år ble fjellstuen i driftet av Holestøl-familien, og det ble blant annet arrangert påskeauksjon med Røde Kors og påskeskirenn med matservering og aktiviteter for barn i alle aldre. Nå håper hytteeiere i området at noen vil brette opp ermene og ta fatt på gjenoppbyggingen av det som har vært et fantastisk samlingspunkt for hyttene i Raggsteindalen.

De tidligere eierne har satt en moderne hytte over to plan på tomten. FOTO: Pål Harald Uthus

Raggsteindalsvegen 400 er til salgs med en prisantydning på 7.7 millioner, og har tomt på 30.160 kvadratmeter. I tillegg til selve fjellstua med gjesterom, spisesal, flere oppholdsrom, resepsjon og kjøkken, er det også mindre hytter for utleie og eierdel på tomten.

Det har vært flere interessenter siden Fjellstua ble lagt ut for salg i tidligere denne måneden, og er absolutt prosjektet for deg som drømmer om å drive egen høyfjellstue på 1000 moh. i et av Norges flotteste, og uberørte områder.

Fra Fjellstua kan du ta turen over til Finse, Geiteryggen eller Haugastøl. FOTO: Pål Harald Uthus

Se fullstendig salgsoppgave på nettsidene til Privatmegleren Herileksplass & Partnere:

https://privatmegleren.no/geilo/315210334/raggsteindalen-beliggende-1000-meter-over-hverdagen-bygningsmasse-p-1753kvm-overnattingskapasitet-til-100-stk/komplettsalgsoppgave

Del
Tweet
Send
Print

Anbefalt:

Samling med webkamera fra hytteområder over hele landet

Del dine hyttebilder #fritidsbolig

Info

Fritidsbolig.net er en kommersiell nettportal for hytteeiere og lokalt næringsliv.

Nettportalen publiserer annonsørinnhold for både tredjepartsleverandører og egne merkevarer.

Annonser er produsert av Nyli AS, og kopiering av innhold er ikke tillat uten avtale.

Fritidsbolig.net og Nyli AS har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som blir referert eller lenket til i annonser.

Kontakt oss for annonseplass

Se personvernerklæring

Velg område

Info

Denne artikkelen er merket som redaksjonelt innhold. Dette betyr at den er utformet uten kommersielt samarbeid med annonsør eller annen tredjepart.

Redaksjonelle artikler kan inneholde eksterne lenker. Fritidsbolig.net har ikke ansvar for innhold på eksterne lenker.

Kontakt oss for annonseplass

Se personvernerklæring