Gå til forsiden

podkastartikkel2

Podkast om hyttebedrifter

Denne artikkelen er mer enn to måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Interessante kundecaser, erfaringer og tips for lokale bedrifter - alt samlet i en ti minutters podkast. Lokalverdiskapningspodden av Nyli AS.
Del
Tweet
Send
Print

Nyli AS, Konsulentselskapet bak Fritidsbolig.net har opparbeidet seg mange erfaringer fra arbeidet med lokale bedrifter over store deler av landet. I september lanserte Nyli AS en egen podkast der Henning Nybo og Øistein Lindmark et dypdykk i ulike kundecaser og deler konkrete tips som har fungert for bedrifter i både Hallingdal, Valdres, Gudbrandsdalen og andre steder i landet.

Kortfattet men fyldig informasjon

Podcastene varer snaue 10 minutter, med unntak av episoden Instagram for Bedrifter, der Thomas Skavhellen fra WeCreate Agency forteller om hvordan bedrifter bør bruke sosiale medier for å effektivt oppnå resultater. Med korte sendinger som kan lyttes til i både Apple, Spotify og Google er dette noe man enkelt kan lytte til på farten, og samtidig få mye nyttig informasjon og verktøy som vil skape verdi i lang tid fremover.

Ikke vær fremmed for at du får en aha-opplevelse underveis, da temaer som bedriftssamarbeid, generasjonsskifte og digitale kanaler for å treffe hyttefolket er steiner man har snudd før, men kanskje ikke har studert nøye.

LYTT: Finn alle episodene her

Interessant for både lokale bedrifter og hyttefolket

Enten du eier en lokal restaurant eller er fast stamgjest, så byr denne podcasten på interessante tematikker, problemstillinger og løsninger som er like aktuelle uansett hvor i landet du er.

Del
Tweet
Send
Print

Les også

Samling med webkamera fra hytteområder over hele landet

Info

Fritidsbolig.net er en kommersiell nettportal for hytteeiere og lokalt næringsliv.

Nettportalen publiserer annonsørinnhold for både tredjepartsleverandører og egne merkevarer.

Annonser er produsert av Nyli AS, og kopiering av innhold er ikke tillat uten avtale.

Fritidsbolig.net og Nyli AS har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som blir referert eller lenket til i annonser.

Kontakt oss for annonseplass

Se personvernerklæring

Velg område