5000

Fritidsbolig.net passerer 5.000 visninger i måneden

Denne artikkelen er mer enn to måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Del
Tweet
Send
Print

Med et voksende utvalg av artikler, innhold og annonsører fra både Hallingdal, Numedal, Valdres og andre steder i landet passerte Fritidsbolig.net 5.000 visninger i måneden. Det skjedde samtidig som Fritidsbolig.net hadde stand på Hyttemessen 2021, og viser at høstsesongen virkelig er i gang.

Med stabil vekst og spennende prosjekter under planlegging, er Fritidsbolig.net på god vei til å bli et viktig bindeledd mellom lokalt næringslingsliv og hyttefolket.

Store planer

Fritidsbolig.net har store vekstplaner, og kommer til å utvide til nye geografier i blant annet Gudbrandsdalen og flere kystområder. I løpet av året kommer en utfyllende oversikt over fjellstuer i Norge, samt mange andre spennende artikler håper Fritidsbolig.net at enda flere hytteeiere finner veien til nettportalen.

På Fritidsbolig.net finner du som hytteeier et stort utvalg av lokale opplevelser og tilbydere der du har hytte. Dette er aktører som er ofte blir usynlige i det vanlige markedet – men vi i Fritidsbolig.net fokuserer på å være et bindeledd mellom hyttefolket og kvalitetsbedrifter fra distriktene. Du finner også redaksjonelle artikler og innhold som er både nyttig og underholdende for deg som eier eller disponerer hytte.

Del
Tweet
Send
Print

Les også

Samling med webkamera fra hytteområder over hele landet

Nyeste

Info

Fritidsbolig.net er en kommersiell nettportal for hytteeiere og lokalt næringsliv.

Nettportalen publiserer annonsørinnhold for både tredjepartsleverandører og egne merkevarer.

Annonser er produsert av Nyli AS, og kopiering av innhold er ikke tillat uten avtale.

Fritidsbolig.net og Nyli AS har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som blir referert eller lenket til i annonser.

Kontakt oss for annonseplass

Se personvernerklæring

Velg område