solteknikk2021

Solceller på hytta levert av Solteknikk

Denne artikkelen er mer enn to måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Med over 300 hytteinstallasjoner av solcelleanlegg de siste årene, har Solteknikk merket en økning i etterpørselen etter solanlegg på hytta.
Del
Tweet
Send
Print

Solteknikk AS er en ledende installatør og kompetansebedrift innen solenergi-anlegg for privat og næringsmarkedet.

I løpet av de siste årene har solceller blitt både rimeligere og mer effektive, og stadig flere benytter solanlegg som supplerende energikilde til tradisjonelt strømnett. I hyttemarkedet er det også fokus på bærekraftige løsninger for energi og oppvarming.

Solteknikk leverer ikke bare energiløsninger for store prosjekter for kommune og stat, men også til hytter og privatboliger. FOTO: Solteknikk.no

I løpet av pandemiåret 2020 installerte Solteknikk hele 100 solanlegg til privatmarkedet.
Siden oppstarten i 2016 har Solteknikk levert mer enn 300 solanlegg til fritidsboliger og mer enn 400 til private boliger i store deler av Norge, med mange utreiser fra sitt hovedkontor i Moss.

Drift kjøleskap eller varmekabler

Det er populært med hybride selvstyrte energisystemer i hyttemarkedet, og Solteknikk leverer tre standardsystemer. Den minste løsningen kan drifte småelektrisk utstyr som kaffetrakter, vaskemaskin og vannpumpe, mens den alle største løsningen leverer nok kraft til at man kan ha tilnærmet samme forbruk som hjemme.

Du kan også velge mellom Cabin eller Inside- om anlegget skal leveres i et prefabrikert frittstående bygg eller integereres ved oppføring av nybygg.

Om du er ute etter fjernstyring, overvåkning og styring av lys, lyd og varme på hytta, kan installatører som Kolvik & Krogsveen samarbeidet med Solteknikk.

Solanlegg på hytta er en smart og gjennomtenkt løsning, som gjør hyttelivet enda mer bekvemt, problemfritt, trygt og økonomisk.

Les mer om solteknikk på Solteknikk.no

Del
Tweet
Send
Print

Les også

Samling med webkamera fra hytteområder over hele landet

Nyeste

Info

Fritidsbolig.net er en kommersiell nettportal for hytteeiere og lokalt næringsliv.

Nettportalen publiserer annonsørinnhold for både tredjepartsleverandører og egne merkevarer.

Annonser er produsert av Nyli AS, og kopiering av innhold er ikke tillat uten avtale.

Fritidsbolig.net og Nyli AS har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som blir referert eller lenket til i annonser.

Kontakt oss for annonseplass

Se personvernerklæring

Velg område